Tehtyjä levyprojekteja

Alla joitain levyjä joiden tekemiseen olemme osallistuneet.

NelikkoKoteloWP

Nelikko on ähtäriläinen kahdesta huuliharpunsoittajasta; Erkki Välipakka ja Jaakko Luoma, kitaristista; Hannu Tuppurainen ja basistista; Keijo Kaattari koostuva yhtye.

Syystalven 2020 aikana Nelikko kävi studiollamme äänittämässä seitsemän kappaleen studioliven. Levyllä kuullaan tunnettua suomalaista perinnemusiikkia sekä yhtyeen kitaristin Hannu Tuppuraisen yhtyeelle säveltämä kappale Nelikon polkka. Kaikki äänityöt sekä levyn kannet tehtiin studiollamme.

Nelikon levy löytyy myös Järviradion levystöstä.  https://www.jarviradio.fi/levysto/

P1090133

Tanssi-iskelmiä 3 on Veikko Seppäsen sävellyksistä vuonna 2020 tehty levy. Sen viidestätoista kappaleesta valtaosa on äänitetty ja miksattu meillä. Masterointi ja kannet ovat myös Musiikkistudio M&M:n tekemiä. Maarit laulaa viisi levyn viidestätoista kappaleesta. Muita lauluartisteja ovat Seppo Tammilehto, Pepe Enroth, Ilkka Kuusniemi (a.k.a. Pispalan Sälli), Hannu Karjalainen sekä Leo ja Sari Louhivaara. Soittajina levyllä esiintyvät Timo Tuhkio (kitara, basso, koskettimet), Seppo Salovesi (haitari) ja Matti Jussila (midi-ohjelmointi ja koskettimet). Kahden kappaleen soitot, laulun ja miksauksen on tehnyt kokonaisuudessaan Hannu Karjalainen. Kannen kuvan on ottanut Timo Tuhkio. Hänen käsialaansa on myös valtaosa kappaleiden sovituksesta.

P1050859

Ähtärin mieskuoron 90-vuotisjuhlaäänite Unohtumaton ilta, jonka äänitimme kuoron harjoitustilassa syksyllä 2018. Myös miksauksesta, masteroinnista ja kansien teosta vastasi Musiikkistudio M&M. (kannen kuva Timo Ahopelto)

P1050860

Sanoittaja / säveltäjä Veikko Seppäsen hengellisellä EP:llä Valo on tullut soitimme osan musiikista ja studion oma laulaja Maarit lauloi kaikki kappaleet.  Äänityksen lisäksi myös miksasimme ja masteroimme levyn sekä teimme siihen kannet. (kannen kuva Matti Jussila)

P1050812

Hämmentävän Spektaakkelin esikoislevyn VOL. 1 äänitys, miksaus ja masterointi. Myös kannet ja levyn monistus tehtiin toimestamme. (kannen logo oli yhtyeellä valmiina)

P1050813

Petri Mäki solistina Veikko Seppäsen säveltämässä ja Seppo Tammilehdon sanoittamassa kappaleessa Salaperäinen – Country. Äänitys, miksaus, masterointi ja kansien suunnittelu sekä levyn monistus Musiikkistudio M&M.

P1050818

Joulu Jokaiselle on HyFis ry:n tuottama ja Ähtäriläisten muusikoiden yhdessä toteuttama levy jonka tuotto ohjattiin Ähtäriläisten nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Levyn äänitys ja miksaus on tehty Musiikkistudio M&M:n, Soundipaja Oy:n ja Jarmo Salosen toimesta. Levyn masteroi Virtolainen Mojolab ja monistuksesta vastasi Jurvan Musiikkipaja. Kannen kuva on Joona Puntalan käsialaa ja levyn graafisen ilmeen suunnitteli Kirjapaino Jalkanen.

P1050820

Free Shake Spotifyssä

Ähtäriläisen rautalankayhtyeen singlen Muista hyviä aikoja / Kyyneliin äänitys, miksaus ja masterointi tehtiin studiollamme v. 2015. Yllä olevan linkin kautta pääset kuulemaan sinkun Spotifyssä.

P1050821

Tanssi-iskelmiä 2 Veikko Seppäsen sävellyksiin perustuva levy, jonka äänityksistä ja miksauksista kuusi kappaletta on Musiikkistudio M&M tuotantoa. Myös kansien suunnittelu ja Cd:n monistus tehtiin toimestamme. Studiomme laulaja Maarit laulaa kolme levyn kappaleista.

P1050819

Tangoa ja Beguinea on Veikko Seppäsen sävellyksistä koottu EP, jonka kappaleista kaksi äänitettiin ja miksattiin meillä. Teimme myös levyn masteroinnin ja kansien suunnittelun. Levyn monistus tehtiin studiollamme.

P1050817

Titanig -yhtyeen oma tuotanto Live at Sepe´s Sauna remasteroitiin meillä vuonna 2013.

Developed using darktable 2.6.0

Maaritin single Lailla Kotkan on Musiikkistudio M&M:n tuotantoa.

P1050811

Yömollista aamuduuriin – puistoiskelmiä on työ- ja muusikkokaverien Rogerin ja Miikan tuottama levy jonka äänitys, miksaus ja masterointi tehtiin Musiikkistudio M&M:llä vuonna 2013.

P1070235

Heikki Raatikaisen Kitara ja Tie äänitys, miksaus ja masterointi.

P1050816

Maarit Jussila Valkoperhonen; äänitys, miksaus ja masterointi.

P1050861

Maija-Liisa Tiainen Pääsen kotiin; äänitys ja miksaus.

Developed using darktable 2.6.0

Kaikkien aikojen ensimmäinen Musiikkistudio M&M:llä tehty äänite. Maaritin Uudet Tuulet, joka äänitettiin ja miksattiin vuonna 2009. Ohjelmana jo silloin Logic pro,  versionumero taisi olla 8. Tietokoneena legendaarinen MacBook white huiman isolla 13″ näytöllä ja studiona pieni huone talon takanurkassa.